Goedkope energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Heeft uw KMO een jaarlijks primair energieverbruik kleiner dan 225.000 kWh? Is uw onderneming gelegen in Hasselt of in één van volgende deelgemeentes: Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie of Stevoort? Dan heeft u recht op een energiecoachingstraject op maat!

Energiecoach voor Hasseltse bedrijven

Stad Hasselt ondertekende op 11 december 2008 de Burgemeesterconvenant om haar CO2-uitstoot tegen 2020 met 20% te verminderen. In kader van deze verbintenis biedt Stad Hasselt energiecoachingtrajecten aan aan een laag tarief: Stad Hasselt draagt 90% van de kosten. Veel KMO’s focussen op hun kernactiviteiten en geven aan weinig tijd te kunnen investeren in hun energiebeleid. Exergie, partner van Profex en geselecteerd door Stad Hasselt, helpt u bij de screening van energiebesparende maatregelen en geeft u een duidelijk overzicht van het besparingspotentieel in uw onderneming. Ook een eventuele verdere begeleiding voor implementatie van bepaalde opportuniteiten zit in het energiecoachingtraject vervat! 

Als tegenprestatie voor deze goedkope scan dient elke deelnemende onderneming akkoord te gaan om energiebesparende maatregelen die binnen de 2 jaar terugverdiend zijn ook effectief te implementeren. Na de ondertekening van een engagementsverklaring wordt binnen de 5 werkdagen contact opgenomen met de onderneming.

Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Twijfel niet om deze opportuniteit ten volle te benutten en neem contact op met Exergie of Stad Hasselt.


DEEL DIT BERICHT:

Recente projecten