Asbest en sloopopvolgingsplan

Heeft u dringend een asbestinventaris of sloopopvolgingsplan nodig? De deskundigen van Profex staan sinds het prille begin van het sloopopvolgingsplan klaar voor elk project. En laten we duidelijk zijn: een kwaliteitsvol, opgesteld sloopopvolgingsplan of asbestinventaris bespaart u veel kopzorgen bij de uitvoering van uw werken. Bovendien geven we u steeds het nodige advies zodat u duurzaam kan slopen zonder zorgen.

Wat is het verschil tussen een sloopopvolgingsplan en een asbestinventaris?

In een sloopopvolgingsplan beschrijven onze deskundigen alle aanwezige en mogelijk vrij te komen materialen tijdens het slopen. Dit zijn zowel gevaarlijke, niet-gevaarlijke, asbesthoudende en steenachtige materialen. Op deze manier ontdekken onze experten of er materialen aanwezig zijn die zo weer in andere bouwprojecten hergebruikt kunnen worden. 

Heeft u enkel een asbestinventaris nodig? Dat kan! In het asbestinventaris ontvangt u van onze deskundigen een opsomming van alle aanwezige asbesthoudende materialen in uw gebouw. 


Coördinatie en ondersteuning

Niet alleen staan onze deskundigen garant voor een kwaliteitsvolle oplevering van uw sloopopvolgingsplan of asbestinventaris, ook voor de coördinatie van uw project staan ze 100% ter beschikking. Weet u niet of u recht heeft op subsidies? Of heeft u nood aan ondersteuning? Dan bent u bij Profex aan het juiste adres. 


Our expertise