Over ons

Missie

Profex is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn uw ervaren gids op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Een pragmatische en probleemoplossende aanpak is onze tweede natuur. Bovendien biedt onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving u een maximale slaagkans voor uw project.

U kunt rekenen op ons betrouwbaar en vooruitstrevend advies. Want samen met u staan we voor gedurfd ondernemerschap!

Visie

Profex wil haar klanten inspireren en adviseren zodat ze als ondernemers het maximale halen uit hun bedrijf.

Dromen is toegestaan. Buitengewone acties ondernemen is onze passie. Hierdoor staan we sterk in onze schoenen om u als ondernemer bij te staan.

Profex motiveert u en uw medewerkers zodat u een topspeler in uw sector bent.

Het Profex-team, een vat vol specialisten

Profex heeft verscheidene erkenningen en certificaten op zak:

  • erkenning als bodemdeskundige in de 3 gewesten

  • erkende externe milieucoördinatoren

  • erkende veiligheidscoördinatoren

Daarnaast bezit Profex ook de erkenning voor de pijler ‘opleiding’ via de KMO-portefeuille.

Het Profex-team bestaat uit een 50-tal gedreven mensen. Veel van hen zijn ingenieur en/of milieucoördinator van opleiding. Deze professionele experten bouwen verder op meer dan twintig jaar ervaring in de adviessector. Wilt u meer informatie over één (of meerdere) van onze mensen? Stuur dan zeker een mailtje naar info@profex.be.

Over ons

In 1996 werd het bouwadviesbureau DLV opgericht, met gespecialiseerd advies voor landbouwers. In de loop der jaren kwamen er niet alleen meer consultants bij, maar ook meer en andere expertisedomeinen: milieu, energie, kwaliteit, preventie, fiscaliteit, ... Twintig jaar later is DLV uitgegroeid tot dé adviespartner van elke ondernemer in de landbouwsector.

Maar niet alleen ons dienstenaanbod veranderde. Diverse sectoren deden beroep op ons advies. Daarom werd in 2014 Profex opgericht als adviesbureau voor KMO en industrie. Profex en DLV zijn merken van het bedrijf United Experts Group: een bedrijf met meer dan 300 consultants, elk met hun eigen expertise.


Ontdek ons team    Recente projecten