Omgevingsvergunning voor belevingsbakkerij

The Bakery is een ruime ambachtelijke bakkerij waarbij u als bezoeker een blik achter de schermen kan werpen. Laat u onderdompelen in de wereld van het bakken, van basisgrondstof tot het eindproduct. 

  • In de eerste plaats kan u terecht in de bakkerswinkel voor een traditioneel aanbod van ambachtelijke bakkersproducten. Vanuit deze winkelruimte kan een groot deel van de processen gevolgd worden. Deze processen omvatten onder meer het maken van groot  en klein brood.

  •  Zin in iets zoets? In de patisserieafdeling ziet u vakmensen bezig met het verwerken van onder andere slagroom, fruit en chocolade tot echte eetbare pronkstukken. 

  • In de derde afdeling is er een kleinschalige koffiebranderij. Hier worden koffiebonen geroosterd en omgetoverd tot overheerlijke koffiespecialiteiten. Bent u gehaast? Neem dan gewoon een coffee-to-go op het gelijkvloers.


Profex schiet te hulp!

Om dit project te kunnen realiseren heeft de exploitant Panerex een beroep op Profex gedaan. Aan de hand van een bodem– en milieuonderzoek hebben onze deskundigen ervoor gezorgd dat alle milieu-aspecten van de vergunningsaanvraag in orde zijn. Hierbij werd er onder andere gekeken naar het lozen van afvalwater, de mobiliteit op de site, eventuele geurhinder, enzovoort. Door de grondige aanvraag en opmaak van het dossier verkreeg Panerex een vergunning om hun project ‘The Bakery’ uit te voeren en een nieuwbouw te plaatsen.  De stabiliteitsstudie werd uitgevoerd door onze partner BDA Engineering. 

Bent u ook van plan om uw bedrijf uit te breiden, een exploitatie van een nieuwe inrichting uit te voeren? Of heeft u vragen? Aarzel dan niet en contacteer onze experten vrijblijvend! 
DEEL DIT BERICHT:

 

Wat deed Profex


Geïnteresseerd? Contacteer ons voor een voorstel.

VRAAG HIER UW OFFERTE!