Vergunningsaanvraag voor nieuwe productietoren Versele-Laga

Versele-Laga, producent van huisdierenvoeding,  bestaat 90 jaar. Deze mijlpaal viert het familiebedrijf met de bouw van een gloednieuwe productietoren van ruim 32 meter hoog met bijhorende extrusielijn. In deze nieuwe extrusielijn zal Versele-Laga geëxtrudeerde plantaardige voeding voor vogels en kleine zoogdieren produceren. Op deze manier blijven alle voedingsstoffen bewaard en kunnen er bijkomende hoogwaardige prodcuten aangeboden worden aan hun klanten. 

Met deze nieuwe productielijn is Versele-Laga de eerste producent wereldwijd met twee plantaardige extrusielijnen voor specifieke dierenfamilies: één voor vogels en één voor kleine zoogdieren. Proficiat!


Odoo CMS - een grote afbeelding


Vergunning voor nieuwe productietoren

Voor de vergunningsaanvraag van de productietoren heeft Versele-Laga beroep gedaan op de diensten van Profex. Onze deskundigen stonden in voor de vergunningsaanvraag van de nieuwe productielijn waarbij naast de bouw en de uitbating van de nieuwe toren, een volledige hernieuwing van de gehele omgevingsvergunning voor onbepaalde termijn werd bekomen. 
DEEL DIT BERICHT:


Wat deed Profex?

  • Milieucoördinatie 

  • Vergunningsaanvraag – milieukundig luik: aanpassing en hernieuwing van de milieuvergunning

  • Vergunningsaanvraag – bouwluik in samenwerking met Parallel Architecten

  • Werfopvolging uitgevoerd door Parallel Architecten


Geïnteresseerd? Contacteer ons voor een voorstel.

VRAAG HIER UW OFFERTE!