Milieucoördinatie

Bent u wettelijk verplicht een milieucoördinator aan te stellen? Kan dit niet opgenomen worden binnen uw bedrijf zelf? Dan kan u beroep doen op de externe milieucoördinatoren (type A of B) van Profex. 

Ervaren milieucoördinatoren in kmo & industrie

Onze milieucoördinatoren hebben ruime ervaring in diverse sectoren zoals de verwerking van organisch afval, puinbrekers, textielbehandeling, veevoederproductie, slachthuizen, aardappelverwerking, voedingsbedrijven, …. 

Milieuwetgeving wordt op de voet gevolgd

Ze volgen de milieuregelgeving op de voet en worden continu opgeleid. Op die manier zorgt Profex voor een correcte opvolging van de milieuverplichtingen binnen uw onderneming. 

Bovendien worden ze ondersteund door specialisten in energie, bodem, afvalwater en tal van andere diensten, waardoor u voor alle milieu-, omgeving-, bouw- en energiegerelateerde zaken bij één studiebureau terecht kan.

Ondersteuning voor uw interne milieucoördinator

Ook voor bedrijven met een interne milieucoördinator kan Profex deskundige ondersteuning bieden. In samenwerking met uw interne milieucoördinator houden wij u op de hoogte van nieuwe of gewijzigde wetgeving, worden de nodige aanbevelingen en optimalisatiemogelijkheden opgelijst, wijzen we u op eventuele subsidiemogelijkheden, …

Milieukundige begeleiding voor uw bedrijf

Hoeft u geen milieucoördinator aan te stellen, maar heeft u toch nood aan milieukundige begeleiding? Of uw bedrijf nu in klasse 1, 2 of 3 is ingedeeld, u wordt vast geconfronteerd met wetgeving rond tankkeuringen, afvalwaterheffingen, emissiemetingen, jaarlijkse aangiftes, … Profex kan deze wettelijke opvolging van u overnemen, zodat u zich kan concentreren op de exploitatie en het uitbouwen van uw bedrijf, het ondernemerschap op zich.Onze expertises