Exergie is de nieuwe speler binnen de bedrijvengroep United Experts

Het kennisnetwerk van United Experts breidt uit met de komst van Exergie, een samenwerking tussen de energieconsulenten van Profex en Egeon. Zowel ondernemers, zoals de lokale beenhouwer, als industriële sites kunnen een beroep doen op deze expertises. Maar ook zorginstellingen, gebouwbeheerders en overheden halen winst uit het energie-advies van Exergie.

Door de uitgesproken feeling met KMO en industrie vanuit studiebureau Profex, en de sterke affiniteit met alle gebouwgebonden technieken van Egeon, vormt Exergie een sterke partner om het energieverbruik en de kosten te verminderen,” vertellen bestuurders Daan Curvers en Kristof Van den Bergh.

De consulenten van Exergie volgen de ontwikkeling van nieuwe technologieën en regelgeving op de voet zodat ze toekomstgericht advies kunnen bieden aan de klanten. Bovendien is Exergie een onafhankelijke adviseur. Ze hebben geen banden met energieleveranciers, projectontwikkelaars, aannemers of ESCO-bedrijven.

Ten slotte is Exergie een geregistreerd dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dit betekent dat u als KMO premies tot 40% kan krijgen indien u een beroep doet op Exergie voor energie-advies. Voor meer info hierover, kan u terecht bij de consulenten van Exergie.

Exergie staat voor een hands-on mentaliteit. Ontdek de volledige dienstverlening op de website: www.exergie.be.
DEEL DIT BERICHT:

Recente projecten