Nieuwe opslagloods voor drukkerij

Ook voor een nieuwbouwproject kan u bij Profex terecht. We zorgen voor alle vergunningsaanvragen en begeleiden u bij het hele bouwtraject.

Drukkerij Verspecht telt 17 werknemers en is vooral gespecialiseerd in offset- en digitale druk. Ze hebben de afgelopen 15 jaar een exponentiële groei gekend. In 2007 hebben ze een eerste bijbouw van 300m² voorzien. Maar na een jaar zaten ze alweer te krap. Toen wilden ze een professionele aanpak en kozen voor een samenwerking met Profex om een state-of-the-art-magazijn te zetten.

Profex biedt hen een team van specialisten aan om het bouwproject te realiseren. Het voordeel is dat de drukkerij één aanspreekpunt heeft die alles coördineert en ook rechtstreekse communicatie voert.

“Wat de samenwerking met Profex betreft, zijn we zeer tevreden,” vertelt zaakvoerder Johan Van Den Driesschen."Niet alleen over de kwaliteit, maar ook de keuze van de leveranciers die ze hebben aangebracht was perfect. De timing was super: in maart de bouwaanvraag ingediend, in mei begonnen met de bouw, in september oplevering van het gebouw. Sneller kan ik me moeilijk inbeelden.”

 

 
DEEL DIT BERICHT:


Wat deed Profex?

Studie stabiliteit werd opgenomen door een andere onderneming in ons netwerk, BDA Engineering.


Geïnteresseerd? Contacteer ons voor een voorstel.

VRAAG HIER UW OFFERTE!