Milieuvergunning voor E-Trucks Europe

E-Trucks Europe is een uniek, innovatief bedrijf gelegen in Lommel. Sinds 2011 zijn ze steeds opzoek naar nieuwe mogelijkheden voor duurzaam transport. 

Enkele jaren geleden hebben onze deskundigen¬†de omgevingsvergunning¬†aangevraagd, waardoor E-Trucks Europe vandaag waterstofhybride voertuigen produceert met een elektrische drijflijn. Deze voertuigen zijn dus stil en cre√ęren geen emissie. Door het ingebouwde waterstofsysteem, dat waterstof omzet in elektriciteit, zijn de voertuigen op elk moment van de dag inzetbaar.¬†

Door deze slimme, milieuvriendelijke uitvinding zijn de voertuigen van E-Trucks Europe stille weggebruikers en genereren ze geen vervuiling, wat hen uniek maakt in hun vak. 


Odoo CMS - een grote afbeelding

Flip Bamelis (links) en Andr√© Beukers naast een brandstofcel voor een vrachtwagen.¬†¬†‚ÄĒ¬†¬© ¬†Boumediene Belbachir


Winnaar van de eerste Cleantech Hero Mobiliteit 2022

De technologie die E-Trucks Europe aanbiedt, levert een onmiddellijke bijdrage aan de lagere uitstoot van CO2 in het verkeer. Daarnaast horen trucks op waterstof helemaal thuis bij de innovatieve Cleantech Flanders. Hun missie is om bedrijven te stimuleren in de implementatie van schone technologie√ęn die de transitie naar een duurzame wereld versnellen.¬†

Onlangs organiseerden ze hun eerste ‚ÄėCleantech Hero Mobiliteit‚Äô waar E-Truck Europe als welverdiende winnaar uit de bus viel.¬† Nogmaals proficiat!

Heeft u ook een omgevingsvergunning nodig? Of wilt u zich verdiepen in het duurzaam ondernemen? Aarzel niet en contacteer onze experten! Met hun jarenlange ervaring zijn ze specialisten in hun vak!
DEEL DIT BERICHT:


Wat deed Profex?


Ge√Įnteresseerd? Contacteer ons voor een voorstel.

VRAAG HIER UW OFFERTE!