Communicatie

Vertel je duurzaam verhaal

Wanneer je als bedrijf duurzaam onderneemt, wil je dit ook tonen aan je (toekomstige) klanten en leveranciers. Samen met onze partner, Story Fwd, gaan we na hoe jouw positieve impact en jouw maatschappelijk verhaal in elkaar zit en hoe dit kan versterkt worden in je bedrijfscommunicatie. Met een journalistieke pr-aanpak zorgt Story Fwd ervoor dat je verhaal de aandacht krijgt die het verdient.


Sustainable relations

Communicatiebureau Story Fwd focust op bedrijven die inzetten op duurzaamheid in de meest ruime zin en die maatschappelijke impact hebben. Communicatie is de eerste stap naar inzicht. Heel wat bedrijven zijn duurzaam en maatschappelijk bezig. Maar soms vergeten ze dit te vertellen. Of ze krijgen het niet helder en scherp genoeg naar buiten gebracht. 

Odoo afbeelding en tekstblok

 Om je verhaal juist te vertellen, moeten we weten waarvoor je staat en wat voor jou van belang is. Story Fwd start daarom met een SR-scan. Met andere woorden: ze doorgronden je "Sustainable Relationship" met de wereld. Jullie leren elkaar in de diepte kennen en ze maken een onderbouwde analyse over je maatschappelijk, duurzaam verhaal.

Vervolgens werken ze een heldere communicatiestrategie uit en zorgen ze voor een planmatige, pragmatische uitwerking.

Wil je meer weten over hoe je kan communiceren over jouw duurzame impact?Onze expertises