Duurzaamheidsrapportage

DUURZAAMHEIDSRAPPORT: VERANKER DUURZAAM ONDERNEMEN IN ELK ASPECT VAN JE BEDRIJF

Grote bedrijven zijn vanaf 2025-2026 verplicht om niet alleen hun financiële maar ook hun niet-financiële informatie te rapporteren: gegevens over het bestuur, het sociale beleid en ecologische prestaties. Het zogenoemde duurzaamheidsrapport. 


Odoo CMS - een grote afbeelding


Het is als ondernemer niet vanzelfsprekend om op de hoogte te blijven van al die verplichtingen en nieuwe wetgeving. Laat staan dat het snel duidelijk is wat je in zo’n rapport moet opnemen, hoe het moet opgebouwd worden en hoe je ook verder in jouw communicatie met duurzaamheid aan de slag  kan gaan. 

Odoo afbeelding en tekstblok

DUURZAAMHEIDSRAPPORT NODIG? Wij helpen je

Met een stappenplan loodsen wij jou door de verplichtingen en stellen we samen het duurzaamheidsrapport voor jouw bedrijf op. Daarenboven mag het duurzaamheidsrapport niet een zoveelste administratieve opdracht worden. Wij onderzoeken samen met jou hoe het duurzaamheidsrapport een relevante tool kan worden om de toekomst van jouw bedrijf richting te geven.

Hoe gaan we te werk?

  • Verkenningsgesprek

  • Analyse

  • Datamanagement

  • Rapportering

  • Communicatie


Heb je graag eerst wat meer toelichting over de nieuwe wetgeving? Heb je graag begeleiding op maat? Of ben je louter op zoek naar een kritisch klankbord? Wij bekijken het graag samen met jou

Onze expertises